Momentje.....

Dance Company 058

Dance Company 058

Dance Company 058 is een dansschool in Leeuwarden waarin alle dansstijlen voor alle verschillende leeftijden en niveaus beoefend kunnen worden. Van Hip Hop tot Ballet, van 3 tot 65 jaar.

Voor de allereerste danspasjes maar ook voor de vergevorderde dansers is er plek. Zo zijn er beginnersgroepen maar ook demoteams die op nationaal en internationaal niveau meedoen aan wedstrijden. Het hoogste team heeft zelfs in 2019 de titel Europees Kampioen Hip Hop én Grand Champion of Dance gewonnen bij het EK in Duitsland met een uitnodiging voor het WK in 2022.

De dansschool bevindt zich aan de Huizumerlaan 59 in Leeuwarden.

Workshop Hip Hop
In deze workshop ga je kennismaken met Hip Hop dans, de populairste dansstijl van dit moment! Deze dansstijl zie je terug op televisie, in videoclips, maar ook bijvoorbeeld op het populaire TikTok. Hip Hop is een vrije dansvorm, waarin strakke / snelle bewegingen afgewisseld worden met langzame / rustige bewegingen. De bewegingsvormen zijn vrij, wat het ook zo leuk maakt om deze dansstijl te gaan beoefenen.

Wij gaan tijdens deze workshop werken aan een Hip Hop dans. Je begint met een goede warming up waarin je kracht, conditie en lenigheid op de proef wordt gesteld, waarna je vervolgens begint met het aanleren van de choreografie. Daag jezelf uit om een echte performer te worden en doe mee met deze leuke, uitdagende Hip Hop workshop!

Let op: trek kleding aan waarin je makkelijk kan bewegen.

Locatie: DANCE COMPANY 058, Huizumerlaan 59