Momentje.....

Stadsschouwburg De Harmonie | Birds

Stadsschouwburg De Harmonie | Birds

Stadsschouwburg De Harmonie is hét theater van Friesland! Hier vind je alles op het gebied van theater en muziek. Wat is er nu leuker dan er live bij te zijn! Vijf meter bij je favoriete cabaretier vandaan zitten!

Speciaal voor jou programmeren wij een aantal superleuke en interessante theatervoorstellingen! Kijk op onze site voor het aanbod. Heb je een Jongerenkaart? (gratis aan te vragen via de site) Dan betaal je voor deze voorstelling vanaf een dag voor de voorstelling slechts tien of vijftien euro! Voor de Art Trip hebben wij voor jou de muziek-, dans- en spoken wordvoorstelling van DOX geprogrammeerd: Birds

Birds
Echte vrijheid, hoe ziet dat eruit? De jonge talentvolle choreograaf en danser Dalton Jansen keek in de jeugdzorginstelling waar hij opgroeide vaak uit het raam naar de vogels buiten. Ze waren vrij, maar wel de hele dag bezig hun eten bij elkaar te sprokkelen. Hoe zou het hem zelf vergaan als hij straks vrij was? Zou hij het redden, daar in de buitenwereld? In de DOX-voorstelling Birds verbeeldt Dalton de moeilijke weg naar volwassenheid van jongeren die niet thuis kunnen wonen.

Locatie: Stadsschouwburg De Harmonie

Birds - Wij zijn DOX