Momentje.....

Stadsschouwburg De Harmonie | Ivgi&Greben: nice to meet you

Stadsschouwburg De Harmonie | Ivgi&Greben: nice to meet you

Stadsschouwburg De Harmonie is hét theater van Friesland! Hier vind je alles op het gebied van theater en muziek. Wat is er nu leuker dan er live bij te zijn! Vijf meter bij je favoriete cabaretier vandaan zitten!

Speciaal voor jou programmeren wij een aantal superleuke en interessante theatervoorstellingen! Kijk op onze site voor het aanbod. Heb je een Jongerenkaart? (gratis aan te vragen via de site) Dan betaal je voor deze voorstelling vanaf een dag voor de voorstelling slechts tien of vijftien euro! Voor de Art Trip hebben wij voor jou de dansvoorstelling van Ivgi&Greben geprogrammeerd: nice to meet you.

Ivgi&Greben: nice to meet you
Internationaal dansgezelschap Ivgi&Greben stelt zich voor! Nice to meet you! is een lyrische choreografie opgebouwd uit een reeks solo’s en duetten: ieder einde is het begin van een volgende scène. De sfeer is intiem en speels; alsof je de dansers kan aanraken en je een geheim met ze deelt. De bewegingstaal is aards en specifiek: Uri Ivgi, afkomstig uit Israël, brengt moderne dans in het gezelschap, Johan Greben, Leeuwarder van oorsprong, klassiek ballet. Samen verenigen ze uitersten. Na een lange carrière van voorstellingen maken voor gezelschappen over de hele wereld hebben de choreografen nu hun eigen dansgezelschap in Leeuwarden. Johan Greben brengt hiermee zijn rijke, artistieke ervaring terug naar de plek waar hij als klein jongetje begon te dansen.

Impressie op Vimeo.com

Locatie: Stadsschouwburg De Harmonie

www.harmonie.nl