Momentje.....

VHDG - Expositie ‘Moderne Tradities’

VHDG - Expositie ‘Moderne Tradities’

In ruim twintig jaar heeft VHDG zich ontwikkeld van een kunstenaarscollectief dat bijzondere interventies in de publieke ruimte organiseerde, naar een nomadisch, projectmatig werkend platform, tot de professionele organisatie die we nu zijn.

Met onze vaste productie-, presentatie- en ontmoetingsplek in de Haniahof Leeuwarden zijn we dé plek voor nieuwe hedendaagse beeldende kunst in Friesland. We presenteren diverse, actuele kunstvormen van hoge kwaliteit en bieden kunstenaars unieke mogelijkheden om zich artistiek en professioneel te ontwikkelen.

Workshop ART Trip
Je bent van harte welkom bij de Club VHDG expositie ‘Moderne Tradities’. De expo biedt een unieke kans om te ontdekken hoe kunstenaars tradities en erfgoed in een hedendaagse context brengen.

Wat kun je verwachten?

Een boeiende verzameling kunstwerken van getalenteerde jonge kunstenaars, variërend van Breiwerk, tekenwerk, fotografie en keramiek. Bij de workshop ‘Modern stilleven’ door deelnemende kunstenaar Fleur Stoltenberg ga je zelf aan de slag en kun je jouw eigen artistieke expressie verkennen en je creatieve vaardigheden ontwikkelen. Daarbij krijgt je de kans om met de kunstenaar in gesprek te gaan en vragen te stellen over haar inspiratie en creatieve proces.

Breng je nieuwsgierigheid en creativiteit mee en laten we samen deze artistieke ontdekkingsreis beginnen!

Graag zien we je bij ArtTrip op dinsdag 28 november!

Locatie: Ipe Brouwerssteeg 10a

Website: www.vhdg.nl