Momentje.....

Henk Dillerop - Poëzieworkshop

Henk Dillerop - Poëzieworkshop

Henk Dillerop, geniet van het leven, als echtgenoot, vader, opa, dichter en hij geniet van zijn vele theater activiteiten.

Als jongen zat hij in de redactie van een schoolkrant; later schreef hij teksten in vakbladen voor de politie, inmiddels schreef hij 5 gedichtenbundels vol met gedichten over liefde en ander ongemak, gaf een poëzie krant uit, schreef korte verhalen, was gast-hoofdredacteur van het literair vlugschrift Avier en tegenwoordig treedt hij – naast het organiseren van muziek- en poëzie bijeenkomsten – veel op als dichter en verhalenverteller.

In het najaar van 2023 kwam zijn vijfde gedichtenbundel uit onder de titel ‘over liefde, leven & ander ongemak. De gedichten over al die ongemakken gaan grotendeels over zijn jeugd en over de periode dat Henk werkzaam op de afdeling Moordzaken van de recherche en uit de periode waarin hij als gevangenisdirecteur dagelijks contact had met (serie)moordenaars, verkrachters, brandstichters, fraudeurs en vrouwenhandelaars.

Poëzieworkshop
Tijdens de workshop kun je naar zijn vrije vorm gedichten luisteren, maar bovenal kun je zelf op verschillende manieren aan de slag met poëzie waarbij je handreikingen krijgt van Henk. Altijd geheel vrijblijvend, want hij vindt het belangrijk dat iedereen eigen keuzes kan maken en dat dromen uitkomen. Zeker ook voor de Generatie Z!

Locatie: Theater de Bres - bovenzaal, Boterhoek 1